03 octubre 2015

EXPOSICIÓ FELICITAT I PERSONES GRANS UNIVERSITAT DE LLEIDA

Exposició que he realitzat amb l'equip de la Cátedra d'Innovació Social de la Universitat de Lleida http://www.innovaciosocial.udl.cat Gràcies a les persones fotografiades per compartir amb mi una estona del seu temps! Moltes gràcies! 

De l'1 al 30 d'octubre al vestíbul de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, va tenir lloc l'exposició de fotografia "Felicitat i persones grans" organitzada per la Càtedra d'Innovació Social. Davant la pregunta "Què us fa feliç?" vam obtenir la resposta de persones de més de 65 anys que ens presenten la seva visió sobre la felicitat i ens faran reflexionar sobre la mateixa. En commemoració al Dia de les Persones Grans de l'1 d'octubre, vam oferir a la ciutat de Lleida els pensaments positius de les persones grans, un col·lectiu nombròs que amb freqüència oblidem. Aquest és un projecte dedicat a les persones grans de la ciutat de Lleida, per fer-los protagonistes de la ciutat, donar-los visibilitat i mostrar que és allò que fa feliç a aquestes persones.
Posa't n contacte amb la Càtedra d'Innovació Social a través de correu electrònic innovaciosocial@udl.cat o trucant al telèfon 973706616 si esteu interessats en portar l'exposició al vostre centre.

Per veure el catàleg de l'expo CLICA AQUÍ